Att gå på fotboll i Sverige är en del i vardagen för många av oss. Känslan när man gör sig i ordning och börjar ta sig mot arenan är en känsla av spänning och hopp. Spänningen av att inte veta hur det ska gå och hoppet om att slutresultatet ska gå åt det hållet man önskar, den känslan är svår att uppnå på annat vis än att vara på plats.

I god tid innan match kan man gå in på bastodds.se för att planera sina spel på matchen online. Där finns såklart massvis av odds och matcher man kan välja bland. Att lägga spel kan öka spänningen inför en match och vi alla spelar med olika insatser och olika taktik. Det är viktigt att komma ihåg att det finns inget fel sätt att spela, alla spelar vi utifrån de resurser och kunskaper vi har.

Spela live

Vardagen är ofta full av bestyr och det är inte alltid man hinner lägga tiden på att planera sina spel i god tid innan matchen startar. När man en kylig lördageftermiddag har tagit sig ut till arenan lagom till matchstart är det inte för sent att betta. Idag har vi alla tillgång till internet i telefonen och det gör det otroligt lättillgängligt att kunna placera spel även under matchens gång.

Korv med bröd

Den obligatoriska korven med bröd får man inte gå miste om när man går på fotboll. Korv med bröd har alltid varit en uppskattad tradition bland fotbollssupportrar, ett givet inslag i halvtidspaus. Visst är det väl tur att korven går att äta med bara en hand? Korven i en hand och mobilen i den andra så är man redo för en lyckad eftermiddag med fotboll och betting på samma gång.